Ferienwohnung Alpendohle bevindt zich in het Aparthotel Kleniwalsertal.

 

Het Aparthotel is rustig gelegen aan de rand van het centrum van Mittelberg.

Het appartement ligt op de vijfde etage  waardoor u een prachtig uitzicht heeft vanaf het balkon. U kijkt dan uit op het Wildental.

Het appartement heeft een oppervlakte van 45 vierkante meter. De woning is zeer compleet ingericht met o.a. een nieuwe keuken. Verder is er een mooie ruime badkamer, hal en een woon/slaapkamer met een 2 persoons ( Auping )bed.  Er is ook een apart slaapgedeelte in de woning met een stapelbed en een bed-stoel. 

De woning is ingericht voor 2 tot maximaal 5 personen.

 

Inclusief is ook een garageplek in de garage op de benedenverdieping.

 

Naast  het appartement biedt het Aparthotel Kleinwalsertal nog veel andere ruimte voor vakantieplezier.

U kunt gratis gebruik maken van het zwembad, de sauna en de sport- en spelruimte. Hier zijn 4 tennistafels, een badmintonveld, een basketbal basket en een speelkooi met o.a.  een trampoline en een ballenbak voor de kleinere gasten.

 

Verder is er een wellnessruimte ( tegen betaling ), zijn er kegelbanen, een dancing, een pooltafel, een fitnesscentrum, een ski-opslag, skischool en -verhuur.

 

Op de begane grond ligt het restaurant. Dit is de gehele dag geopend. U kunt daar gebruik maken van het ontbijtbuffet, een lekkere lunch of gezellig dineren. Mocht u niet willen koken maar toch in het appartement willen eten, bestaat er ook een mogelijkheid om bij een aparte uitgifte eten af te halen.  Daarnaast zijn er in Mittelberg en de omliggende dorpen  veel leuke restaurants waar je lekker kunt eten.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb