Het Kleinwalsertal is een waar wandelparadijs. U kunt vanuit het dal op veel verschillende plaatsen een wandeling starten door de aanliggende valleien of de bergen in wandelen. Daarnaast kunt u ook gratis gebruik maken van de liftgondels in het gebied. Wij bieden u bij de huur van het appartement hiervoor gratis liftkaarten aan die u bij alle grote liften in het gebied kunt benutten. Hierdoor kunt u uw wandelingen ook starten op de toppen van de omliggende bergen en genieten van de prachtige alpenpanorama's. In de zomer zijn op allerlei plekken in het gebied hutten geopend waar u  kunt bijkomen en waar u kunt genieten van  verse streekproducten  en ouderwetse huttengezelligheid.

Naast wandelen zijn de sportieve mogelijkheden  in het Kleinwalsertal bijna onbeperkt. In directe omgeving kunt u fietsen huren, tennissen en beachvolleyballen          ( op 200 meter afstand van het hotel ),  golfen ( in Oberstdorf ), zwemmen in het prachtige buitenzwembad van Riezlern  en heel veel meer. 

Ook als u het wat rustiger aan wil doen zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt bijvoorbeeld een paardenkoetsrit maken of een bierbrouwerij of museum bezoeken.

In ons appartement ligt een boek met mogelijkheden en bezienswaardigheden en alle mogelijke activiteiten in het dorp en de omgeving. 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb